HelpDesk від ITSource: ПРИЙНЯТТЯ НОВОГО КЛІЄНТА НА ПІДТРИМКУ

HelpDesk від ITSource: ПРИЙНЯТТЯ НОВОГО КЛІЄНТА НА ПІДТРИМКУ

На сьогодні майже усі компанії потребують допомоги кваліфікованих IT спеціалістів: чи то проектна (разова) допомога у налаштуванні  сервера, або ж окремих сервісів, чи то постійна підтримка повної інфраструктури.

В цій публікації ми спробуємо відповісти на питання, у який спосіб відбувається прийняття нового клієнта на технічну підтримку:

  • Що відбувається після підписання договору та оплати?
  • Які перші кроки по співпраці?
  • До чого готуватись та якими будуть перші результати?

Пропонуємо більш детально розглянути план-схему, за якою спеціалісти ITSource починають співпрацю з новими Замовниками послуги технічної підтримки інфраструктури.

Алгоритм прийняття нового клієнта на HelpDesk:

Ні для кого не секрет, що у кожної компанії своя специфіка побудови інфраструктури, тому і до кожного окремого клієнта ми маємо індивідуальний підхід. Після підписання договору, ми завжди здійснюємо перший (ознайомчий) візит з метою виявити загальний список потреб користувачів інфраструктури та ознайомити користувачів із правилами користування послугою технічної підтримки.

 

 

 

Після ознайомчого візиту, наші спеціалісти мають вже чітку картинку про те, як побудована інфраструктура клієнта, яка її специфіка та які додаткові сервіси використовуються. Це дає змогу розробити детальний план для експрес-аудиту.

Наступним кроком у прийнятті клієнта на обслуговування є повторний виїзд в офіс клієнта,  з метою знайомства із користувачами, опису техніки та збору інформації про робочі станції користувачів.

Фінальним етапом прийняття нового клієнта на підтримку HelpDesk є перехід до робочого режиму технічної підтримки.